Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Ο χορός (η άλλη πλευρά της φύσης)

Καλημέρα!
Μια υπέροχη μέρα ξημέρωσε πάνω από τα κεφάλια μας. Με όμορφο ήλιο, που ζεσταίνει τις καρδιές και φωτίζει το πνεύμα.
Λες και ο χειμώνας και το κρύο ποτέ δεν υπήρξε. Λες και τα χιόνια ποτέ δεν έπεσαν στο βασίλειο της ζεστασιάς. Λες και το σκοτάδι ποτέ δεν ήρθε στο βασίλειο του φωτός.
Ας ευχηθούμε όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο να διώξουμε το χειμώνα και να έχουμε πάντα αυτόν το ζεστό ήλιο στις καρδιές μας.
Ας ευχηθούμε να αφήσουμε πίσω τις στενοχώριες μας και να προχωρήσουμε με γενναιότητα στη ζωή μας, ζώντας την κάθε στιγμή με συνείδηση.
Ας ευχηθούμε να έρθουμε σε επαφή με τη φύση που είναι ο δημιουργός μας και να σταματήσουμε να την καταστρέφουμε με την αλαζονεία μας.
Η ανθρώπινη ζωή είναι πολύτιμη, ας τη ζήσουμε χωρίς επιθετικότητα και θυμό.
Ας ευχηθούμε να ζούμε με ηρεμία και ειρήνη και ποτέ να μη χρειαστεί να ζήσουμε κάτι τραγικό για να το συνειδητοποιήσουμε.
Ας ευχηθούμε να βρίσκουμε ευχαρίστηση στα μικρά και καθημερινά και να μην περιμένουμε να ζήσουμε το μεγάλο, το άπιαστο, το καταπληκτικό για να ευτυχίσουμε. Ευτυχισμένοι μπορούμε να είμαστε κάθε στιγμή, κάθε λεπτό, αρκεί να αφεθούμε και να το νιώσουμε.
Ας ευχηθούμε να έχουμε αξιοπρέπεια και δύναμη και ο φόβος να είναι μια ανάμνηση μακρινή. Να χαμογελάμε πάντα και πάντα να έχουμε στο νου μας πράγματα ουσιαστικά : την αγάπη, τη συμπόνια, την υπομονή, την αξιοπρέπεια, το χιούμορ και σύμφωνα με αυτές τις αρχές να ζούμε τη ζωή μας.


Το βίντεο αυτό δείχνει τον την υπέροχη πλευρά της φύσης.
Τον αρμονικό χορό μεταξύ ουρανού και γης. Το χορό της ελευθερίας.



Φωτό:"Perfect Harmony #1"
by Kira Ayn Varszegi & Koopa the Turtle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου