Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Χριστούγεννα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Αυτές τις γιορτές διαλέγουμε να τις περάσουμε με διαφορετικό τρόπο. Αλληλέγγυα και συλλογικά! Μαζί με φίλους, με συνοδοιπόρους, με γείτονες, με όλους τους πολίτες της Κορίνθου...
Τρείς μέρες γεμάτες χαρά, παιχνίδι, δημιουργία, παιδικά γέλια, χρώματα, μουσικές, μοίραμα, ανταλλαγές, συλλογικά τραπεζώματα και πολλές εκπλήξεις!

Εμείς, οι απλοί πολίτες της Κορίνθου, σας προσκαλούμε στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργανώνεται στην Δημοτική Αγορά της πόλης μας, με αποκλειστική ευθύνη των πολιτών!

29-30-31 Δεκεμβρίου 2012 πολίτες και συλλογικότητες της Κορίνθου, θα επιστρατεύσουν τη δημιουργική τους φαντασία και θα ετοιμάσουν ένα γιορτινό 3ήμερο γεμάτο αγάπη πρώτα απ` όλους για τα παιδιά , για τους εφήβους αλλά και για τους μεγάλους με :

-          Παιχνίδια δημιουργικής περιπέτειας,
-          Παραστάσεις κουκλοθέατρο,
-          Λειτουργία του εργαστηρίου του Αη Βασίλη και των ξωτικών,
-          Φύτεμα του δέντρου των ευχών και της Ελπίδας, 
-          Ανδρεναλινοβόρα παιχνίδια για εφήβους,
-          Μουσική από dee-jay και μπάντες καθημερινά,
-          Ζεστό τσάι για όλους,
-          Ζεστά γεύματα σε τρία σημεία της πόλης,
-          Ανταλλακτικό Παζάρι,
-          Περιβαλλοντικές δράσεις,
-          Ενώ υπάρχει και η βεβαιότητα ότι θα μας τιμήσει και ο Άγιος Βασίλης!

Θα υπάρξει ΜΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ αντίτιμο συμμετοχής ΜΟΝΟ σε τρόφιμα και προσφορές σε είδος. Τα τρόφιμα που θα  συγκεντρωθούν  θα «γίνουν»  ζεστό γεύμα που θα διατεθεί σε κλειστούς χώρους της πόλης, ώστε να προστατευθεί ο  σεβασμός της προσωπικότητας αυτών που το έχουν ανάγκη.
Όλοι εμείς που συμμετέχουμε  ειλικρινά χαιρόμαστε, για το ότι τα «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!» είναι ένα εγχείρημα αλληλεγγύης που οργανώνουν οι πολίτες της Κορίνθου εθελοντικά. Απευθύνεται στην τοπική κοινωνία, θέλοντας να στείλει  μήνυμα  ενότητας και  αλληλοϋποστήριξης,  μοιράσματος, συν-διαμόρφωσης και  συμμετοχής. Παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας, προσφέρουμε και μοιραζόμαστε, φτιάχνουμε σιγά-σιγά έναν νέο, πιο ανθρώπινο κόσμο!
Όποιοι πιστεύουν ότι μπορούν να είναι ενεργό κομμάτι αυτής της δράσης, μπορούν να επικοινωνούν με τις  ομάδες που αναφέρονται παρακάτω ή να έρχονται στις συναντήσεις μας κάθε  Δευτέρα 8:30μ.μ. στο Κέντρο Νέων Κορινθίας τέρμα Κολιάτσου και Πέμπτη 9:00μμ στον Αυτό-διαχειριζόμενο κοινωνικό χώρο «σβούρα» Σίνα 37.

Συλλογικότητες που συμμετέχουν:

Πρωτοβουλία για το Κέντρο Νέων Κορίνθου
Διασωστικό σώμα Κορίνθου «Πήγασος»
Ανοιχτή Συνέλευση Πλατείας Περιβολάκια
Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού
Σώμα εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κορίνθου
Αντιρατσιστική Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Κορίνθου
 Πρόσκοποι Κορίνθου
Ένωση Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κορινθίας
Κιβωτός των Παιδιών Ελλάδα
Πολίτες Εκτός Φορέων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου